Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii medicale prin telefon SanTel
15
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aveti o problema de sanatate? Cereti acum telefonic sfatul medicului!

Prin SanTel, medicii ofera:

- consiliere si indrumare medicala telefonica;
- recomandari privind pasii de urmat pentru depistarea si diagnosticul afectiunilor;
- urmarirea tratamentelor prescrise la bolnavii cunoscuti;
- sfaturi si asistenta;
- o ”a doua opinie” pacientilor care doresc informatii avizate pentru problemele lor medicale.

Beneficii pacienti:

- medicii specialisti pot fi apelati direct prin telefon, fara programare, evitand deplasarile, plecarea din localitatea de domiciliu sau aglomeratia din centrele medicale;
- pacientii pot primi referinte despre centrele de excelenta in diagnostic si tratament, pot fi indrumati corect catre consultul de specialitate.
- Serviciul SanTel poate fi apelat din retelele telefonice Romtelecom, Vodafone, Orange, Cosmote, in cadrul orarului afisat pe site pentru fiecare medic.
- Specialistii raspund la intrebari in limita competentelor profesionale si a timpului disponibil.

Numerele de telefon alocate fiecarui medic-partener SanTel sunt prezentate pe site-ul www.santel.ro sau la telefon 021.336.40.79.

Informatiile medicale telefonice si recomandarile specialistilor sunt preventive, avand caracter educativ si orientativ.

Acestea nu inlocuiesc consultul medical direct si investigatiile paraclinice(imagistice, analize medicale de laborator).

Consultantii medicali nu stabilesc diagnostice telefonic si nu pot fi obligati la asumarea nici unui angajament cu privire la spitalizare, cheltuieli medicale, prescriere tratamente, retete sau medicamente.

Orarul afisat pentru fiecare specialist este orientativ si poate fi afectat de suprapunerea cu acte medicale de urgenta sau simpozioane/congrese de specialitate interne si internationale.
Din Gura in Gura